Varaslähtö Kesäkuntoon

Järjestämme kahdeksan viikon pienryhmävalmennuksen Varaslähtö kesäkuntoon 18.9.-9.11.2018. Valmennus järjestetään yliopiston Atalpa kuntosalilla, jonne et tarvitse erillistä jäsenyyttä. Ryhmälle on varattu harjoituksia varten oma tila, jossa sinua valmentaa kaksi fysioterapeuttiopiskelijaa. Harjoitusajat ovat tiistaina klo 19-20 ja perjantaina klo 17-18. Kahden kiinteän treenin lisäksi tarjoamme joka toinen viikko bonustreenin.

Harjoitukset järjestetään kahdesti viikossa ja niiden tarkoitus on kohottaa kuntoasi loistavassa ilmapiirissä. Ne sopivat kaikille iästä ja harjoitustausta riippumatta.  Harjoitukset suunnitellaan niin, että jokainen pystyy harjoittelema itselleen sopivalla tavalla. Hyödynnämme kuntopalloa, kahvakuulaa, trx-naruja ja kehon painolla tehtäviä liikkeitä. Meillä harjoittelu on monipuolista ja koko kehoa rasittavaa. Treeniporukan ja valmentajien kannustuksen avulla pystyt ylittämään itsesi. Pystyt seuraamaan omaa kehittymistäsi kurssin aikana, sillä järjestämme kurssin alussa sekä lopussa fyysisen kunnon testit.

Ryhmäläisillä on käytössään myös oma Facebook ryhmä. Yksityisessä ryhmässä on vaihtuvia teemoja ja haasteita, jotka käsittelevät hyvinvointia. Tämän avulla haluamme varmistaa, että fyysisen kunnon lisäksi kehittyminen on mahdollista myös muilla terveyden osa-alueilla.

Ryhmävalmennuksen hinta on 129e (sis. Alv).

Aiemmissa valmennuksissa mukana olleista 100% suosittelisi ryhmävalmennusta ystävälleen ja yli 90% huomasi itsessään kehitystä. Käy varaamassa itsellesi paikka ja varmista aikainen lähtö kohti kesän huippukuntoa.

Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään 6 hlö.

Lisätietoja tarjoaa:

Santeri Saarinen
santeri.saarinen@motiveosk.fi

Ilmoittaudu mukaan!