Puhtia päivään

Oletko aamutreenaaja? Kaipaatko puhtia päivään?  Mistä löytyisi virtaa työpäiviin? Tuntuuko työpäivän jälkeen vaikealta lähteä treenaamaan?  

Motive järjestää uuden pienryhmävalmennuksen aamutreenien muodossa! Motiven aikaisemmat pienryhmävalmennukset ovat olleet suosittuja ja päätimme järjestää treenejä myös arkiaamuille. Treenit toteutetaan raikkaassa ulkoilmassa. Tiistaisin paikkana toimii Ratinan sillan alla oleva ulkokuntosali ja torstaisin hyödynnämme eri ulkoliikuntapaikkoja Tampereen keskustan läheisyydessä. 

Yhteisessä Facebook -ryhmässä sinulla on kanssatreenaajien ja ohjaajien kannustus ja motivointi aina käytettävissäsi. Lisäksi Facebook -ryhmä toimii tiedotuskanavana ja siellä julkaistaan viikoittain vinkkejä liittyen terveyden ja hyvinvoinnin osa-alueisiin. 

Puhtia päivään -valmennuksessa tehdään omaa fyysistä kuntoa mittaavat alku- ja loppumittaukset. Tulosten perusteella sinun on helppo asettaa itsellesi tavoitteita, joita kohti pääset treenaamaan viiden viikon ajan. Yhteisten treenien lisäksi saat käyttöösi harjoitusohjelman, jonka avulla pääset parantamaan fyysisiä ominaisuuksiasi. Valmennuksen lopussa pidetään loppumittaukset, joiden perusteella palkintaan viiden viikon aikana eniten omia tuloksiaan parantunut. Kilpailet ainoastaan sinua itseäsi vastaan ja pääset liikkumaan huikeassa porukassa viiden viikon ajan! 

Suurin osa tietää ja voi samaistua harjoittelusta saatavaan hyvän olon tunteeseen. Normaalisti tästä tunteesta päästään nauttimaan iltaisin treenin jälkeen. Mitä jos treenaisitkin jo aamulla ja saisit nauttia tästä tunteesta koko päivän? Aamuliikunta ei ole kaikille se mieluisin juttu, mutta toisaalta oletko koskaan antanut sille kunnon mahdollisuutta? Aamulla tehty treeni lisää huomattavasti omaa vireystilaa ja näin olet skarpimpi töissä aamusta asti. Pystyt keskittymään paremmin päivän askareisiin eikä treeniä tarvitse sovittaa arki-iltojen muuhun toimintaan. 

Ryhmän ohjaajina toimivat viimeisen vuoden fysioterapeuttiopiskelijat, joilla on laaja kokemus ja osaaminen liikunnan parista. Takaamme SINULLE, että saat valmennuksesta jaksamista omaan arkeen ja työpäiviin sekä tunnet olosi energiseksi.

Ilmoittautuminen