Palvelut

Motive tarjoaa monipuolisesti hyvinvointipalveluita, joista voit lukea lisää alta. Teemme kaiken suurella sydämellä ja intohimolla sekä käyttäen alamme tuoreinta tietoa. Palvelumme muotoillaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan - kysy siis, mitä voisimme tarjota juuri sinulle, yrityksellesi, seurallesi tai työpaikallesi.

Pystymme ketterän organisaatiomme vuoksi tarjoamaan hyvinvointipalveluita laidasta laitaan asiakkaidemme toiveiden mukaan. Aikaisemmin olemme saaneet hyvää palautetta esimerkiksi työhyvinvointipäivistämme, koulutuksistamme, liikunnanohjauksista, fysiikkavalmennuksesta, parihierontakursseista sekä Kosketuksen voima – workshopista. Ehdota siis rohkeasti meille tarvitsemaasi palvelua niin katsotaan, mitä saamme yhdessä aikaan!

Ota yhteyttä info@motiveosk.fi tai täytä tämä lomake ja kysy lisää tai pyydä tarjous, keskustelemme mielellämme lisää toiminnastamme ja palveluistamme.

Valmennukset

HYVINVOINTIVALMENNUS

3kk valmennus sisältää yhteensä 5 tapaamista, alku- ja loppumittaukset sekä henkilökohtaisen hyvinvointisuunnitelman.

ETÄVALMENNUS

Etävalmennus räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Työhyvinvointipalvelut

Järjestämme yrityksille työhyvinvointipäiviä, joiden sisällön asiakas voi valita kiinnostuksensa mukaan. Valikoimastamme löytyy erilaisten teemojen ympärille rakennettuja valmiita paketteja, minkä lisäksi toteutamme mielellämme juuri teidän näköisenne päivän myös pakettien ulkopuolelta!

TOIMIVA TIIMI WORKSHOP

Hyvä ryhmähenki ja tiimiytyminen ovat ensisijaisen tärkeitä erinomaisen tuloksen saavuttamiseksi. Tehdään teidän tiimistänne paras mahdollinen.

Kesto: 4h Hinta: 250€ + alv24%

STRESSINHALLINTA WORKSHOP

Jokainen stressaa joskus. Stressin ei kuitenkaan tarvitse hallita elämää tai työntekoa. Tässä workshopissa ohjaamme osallistujia omatoimiseen stressin tunnistamiseen ja -hallintaan.

Kesto: 3h Hinta: 250€ + alv24%

PAKO VIIDAKOSTA

Valmiina seikkailuun? Tämä hullunkurinen paketti pitää sisällään aktiivista puuhastelua ja aivopähkinöitä leikkimielisen kisailun hengessä. Luvassa ikimuistoinen tiimiänne ryhmäyttävä päivä sekä tietenkin palkinnot voittajille.

KUNTOTESTAUSPÄIVÄT

Tiedätkö sinä, miten työntekijäsi jaksavat? Kuntotestauspäivät tarjoavat yksilöllistä testaamista sitä haluaville.

MURHAMYSTEERI

Kuka tappoi Kreivin? Entä minne katosi murha-ase? Tämä nokkeluutta vaativa paketti tarjoaa kutkuttavaa hauskanpitoa koko poppoolle. Pystyykö tiiminne selvittämään murhaajan?

KUPLAPALLO

Haasta itsesi ja ystäväsi hauskanpitoon.

LISÄPALVELUT

Lisämaksusta hoidamme tarjoilut ja pyrimme toteuttamaan muitakin toiveitanne parhaamme mukaan. Tilat tapahtumille hankkii ensisijaisesti asiakas, mutta tarvittaessa se onnistuu myös meiltä.

Muut hyvinvointipalvelut

KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotunnilla tehdään monipuolisesti liikkuvuus- ja venyttelyharjoitteita sekä kevyttä lihasvoimaharjoittelua. Ohjaajat soveltavat liikkeet jokaiselle sopiviksi ja he kiertävät asiakkaiden joukossa tarjoten yksilöllistä palautetta.

KOULUTUKSET

Järjestämme koulutuksia terveysalan ammattilaisille sekä opiskelijoille yhteistyössä alansa huippuosaajien kanssa.

KUPLAPALLO

Haasta itsesi ja ystäväsi hauskanpitoon.

Liikuntakerho

Liikunnallista kerhotoimintaa erityistukea tarvitseville lapsille. Kerhotoimintamme tukee lapsen vuorovaikutustaitoja, liikunnallista valmiutta sekä pystyvyyden tunnetta.

Yhteistyössä