Lasten päiväleiri

Motive järjestää yhteistyössä kesäkahvila Tönön kanssa lasten päiväleirin 23.-27.7.2018. Leirillä lapset pääsevät turvallisesti ja ohjatusti liikkumaan, leikkimään ja touhuilemaan päivittäin vaihtuvien aktiviteettien parissa. Luvassa muun muassa uimista, askartelua, mukaansatempaavia leikkejä ja pelejä, seikkailua luonnossa ja paljon muuta mukavaa! Leiripaikkana toimii kesäkahvila Tönön alue Tampereen Eteläpuistossa (klikkaa tästä kartta).

Kenelle?

Leiri on tarkoitettu 6 – 12 -vuotiaille lapsille, jotka pystyvät toimimaan lapsiryhmässä ja suoriutuvat itsenäisesti arjen perusasioissa. 

Heinäkuun kesäleirin ilmoittautuminen on käynnissä 15.7. asti. Leireille ilmoittautuneet saavat vahvistuksen sähköpostilla. Ennen leirin alkua tiedotamme myös muista leiriä koskevista käytännön asioista sähköpostilla.

Millaista leirillä on?

Päiväleiri tarjoaa lapsille mukavan lomaviikon kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa. Leiriohjelma koostuu monipuolisesta tekemisestä. Leiri toteutetaan ulkona, jolloin leirillä pelaillaan, askarrellaan, uidaan (säävaraus), ulkoillaan, seikkaillaan ja toimitaan yhdessä ryhmän kesken. Leiriohjelmasta ja sen toteutuksesta vastaa Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapia-, sosionomi- ja liiketalouden opiskelijat. Leirillä on mukana mies- sekä naisohjaajia. Ohjaajilta löytyy kokemusta lapsien kanssa toimimisesta sekä leirien järjestämisestä. Leirillä ohjaajat ovat toimimassa lapsia varten.

Huonon kelin yllättäessä leiriohjelmaa ja mukavaa tekemistä järjestetään sisätiloissa Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemialla (Finlaysoninkuja 21 A, 5.krs).

Leirihinta

Leirin hinta määräytyy osallistuttavien päivien mukaisesti. Leirihintaan sisältyy ohjattua toimintaa joka päivä klo 9.00 – 15.00. Hinta sisältää myös lämpimän aterian päivittäin, vakuutuksen, leirirepun sekä leiridiplomin. Halutessaan Kesäkahvila Tönöstä voi ostaa pientä purtavaa tai herkkuja.

Leirihinnat 2018:

(Hinnat sisältävät alv. 24%)

Paikkoja leirillä on rajoitetusti, jolloin lapset tulevat huomioiduksi yksilöllisesti. Lapsen tuominen leirille on mahdollista aamuisin klo 8.00 alkaen ja noutaminen päivittäin viimeistään klo 16.00.

Ilmoittautuminen

Täytä ilmoittautumislomake tästä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Mikäli kuitenkin esteitä ilmenee, on peruuntuminen ilmoitettava viimeistään 15.7 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista peritään 20 euron maksu.

Lisätiedot leiristä:
Mikko Vainioniemi
+358445477941
mikko.vainioniemi@motiveosk.fi