Liikkeen anatomia koulutus 29.9.18

Kurssilla tutustutaan ihmisen perusliikkumisen tutkimiseen ja havainnointiin. Anatomista tietämystä syvennetään perehtymällä lihasryhmien toimintaan, lihastoimintaketjuihin ja lihaskalvojen vaikutukseen liikkeen toteutumisessa. 

Koulutuksen aikana tutustutaan siihen, miten lihasepätasapaino ja liikkeen kontrollin häiriöt vaikuttavat kehon toimintaan kokonaisuutena. Kurssilla ohjataan havainnoimaan liikettä ja harjoittelua niin, että mahdollisiin ongelmakohtiin voidaan puuttua jo hyvissä ajoin ennen loukkaantumista. Tutkimme myös mahdollisten vammojen ja leikkausten vaikutusta liikkumiseen ja yleisiin kompensaatiomekanismeihin, joita niiden yhteydessä saattaa esiintyä. 

Koulutuksen järjestävät osteopaatti (AMK) Kari Suomalainen ja urheiluhieroja sekä fysioterapeuttiopiskelija Tapani KudjoiKari on toiminut 10 vuotta osteopaattina ja sen lisäksi toimii tuntiopettajana Metropolian ammattikorkeakoulussa sekä anatomian opettajana lääketieteen opiskelijoille Tampereen yliopiston lääketieteen yksikössäTapani on toiminut hierojayrittäjänä 6 vuotta. Hän on työskennellyt SM- ja EM-tason urheilijoiden hierojana, lajeja mm. jääkiekko, voimanosto, kehonrakennus, amerikkalainen jalkapallo ja judo.

Hinta: 119€, opiskelijat 99€ (sis. alv)

Paikka: Finlaysoninkuja 21 A, 5.krs, 33210 Tampere 

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 15.  Saat lisätietoja kurssista sähköpostiisi lähempänä ajankohtaa.

Kurssi ei valitettavasti toteutunut.