Koulutukset

Motive tarjoaa kevään 2019 aikana koulutuksia, jotka ovat suunnattu terveysalan ammattilaisille sekä opiskelijoille. Koulutukset järjestetään yhteistyössä alansa huippuosaajien kanssa, joilla on vahva ammatillinen erityisosaaminenSivuja päivitetään uusien koulutusten myötä kevään aikana. Kaikki koulutukset järjestetään Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian tiloissa. Pääset tutustumaan tämän hetkiseen koulutustarjontaamme alla olevista linkeistä. 

Takaisin palvelut-sivulle 

Tulevat koulutukset
Menneet koulutukset

24.9. Professori Hannu Luomajoen luento

Luento pohjautui Luomajoen tuoreeseen kirjaan ”Liikkeen ja liikekontrollin häiriöt: testit ja harjoitteet selän, niskan, olkapään sekä alaraajojen ongelmiin”. 

KATSO TÄSTÄ TUNNELMIA LOPPUUNMYYDYLTÄ LUENNOLTA

29.9. Liikkeen anatomia – Kari Suomalainen & Tapani Kudjoi  

Kurssilla tutustutaan ihmisen perusliikkumisen tutkimiseen ja havainnointiin. Anatomista tietämystä syvennetään perehtymällä lihasryhmien toimintaan, lihastoimintaketjuihin ja lihaskalvojen vaikutukseen liikkeen toteutumisessa. 

 LISÄTIETOJA KURSSISTA

20.10. Kävelyanalyysi – Riku Uusi-Jaakkola & Mikko Kesäniemi  

Mitä kävelyssä esiintyville ongelmille voidaan tehdä?
Koulutuksessa perehdytään kävelyn tutkimiseen ja yleisesti esiintyvien ongelmien korjaamiseen fysioterapian menetelmin.

LISÄTIETOJA  KURSSISTA.

27.10. TULE-vaivojen luokittelu, tutkiminen & toteutus - Mika Ulaska

OMT-Fysioterapeutti ja TULE-erikoisasiantuntia Mika Ulaska käsittelee fysioterapeuttista tutkimista ja sen toteutusta. Koulutuksessa  käydään läpi mihin terapeuttinen harjoittelu perustuu ja mikä on manuaalisen terapian perusta.

LISÄTIETOJA KURSISSTA.

 

Lisätietoa kursseista:
Alma Vormisto
+35840 721 7196
alma.vormisto@motiveosk.fi