Koko kesän kunnossa

Koko kesän kunnossa – ryhmävalmennus on kahdeksan viikon mittainen ryhmävalmennus, jonka tavoitteena on parantaa suorituskykyä ja kohottaa kuntoa sekä kehittyä muilla hyvinvoinnin osa-alueilla. Valmennus sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin treenaajalle.  Valmennuksen ajankohta on 16.5.2018 – 6.7.2018.  Treenipaikkana toimii Tampereen Yliopiston Atalpan kuntosali, josta ryhmälle on varattu yksityinen tila harjoittelua varten. Treenit ovat keskiviikkoisin 17.30-18.30 ja perjantaisin 17.00-18.00. Ohjatut harjoittelut ovat toiminnallisia, joissa hyödynnetään muun muassa kuntopalloa, kahvakuulaa, trx-naruja ja kehon painolla tehtäviä liikkeitä. Näiden lisäksi järjestämme joka toinen viikko bonustreenit.  

Ryhmävalmennukseen sisältyy fyysisen kunnon alku- ja lopputestaukset. Testauksien perusteella pystyt arvioimaan omaa kehitystä ja asettamaan itsellesi konkreettiset tavoitteet. Ryhmävalmennukseen kuuluu myös testauksia tukevat harjoitusohjelmat kotiin ja kuntosalille, joiden avulla pääset entistä parempiin tuloksiin! Valmennuksen päätteeksi testauksien perusteella eniten kehitystä saavuttanut henkilö palkitaan! 

Ryhmäläisillä on käytössään myös oma Facebook ryhmä. Yksityisessä ryhmässä on vaihtuvia teemoja ja haasteita, jotka käsittelevät monipuolista hyvinvointia. Tämän avulla haluamme varmistaa, että fyysisen kunnon lisäksi kehittyminen on mahdollista muilla terveyden osa-alueilla. 

Ryhmävalmennuksen hinta on 129€/henkilö (sis. alv).  

Aiemmissa valmennuksissa mukana olleista 100% suosittelisi ryhmävalmennusta ystävälleen ja yli 90% huomasi itsessään kehitystä. Käy varaamassa itsellesi paikka ja varmista kesän huippukunto.

Valmennus on täynnä.